Зупини насильство – захисти себе...

2020-11-25

/Files/images/Стоп насилля.jpg Щорiчно, починаючи з 1991 року, мiжнародна спiльнота пiдтримує акцiю «16 днiв проти насильства». Тисячi громадян та сотнi громадських органiзацiй з бiльш нiж 100 країн свiту активiзують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля заради об'єднуючої мети: збiльшити розумiння та обiзнанiсть про всi форми насильства у громади, створення в державах соцiального простору, вiльного вiд насильства.
Юнацький сектор центральної мiської бiблiотеки iменi Олени Журливої долучився до проведення акцiї з метою привернення уваги мicтян до проблеми насильства в сiм'ї i дiтей зокрема, iнформування смiлян щодо роботи спецiалiзованих служб, якi надають квалiфiковану допомогу.
На виставцi-рекомендацiї «Зупини насильство – захисти себе» мiстяться правовi документи i тематичнi iнформацiйнi матерiали, номери телефонiв «гарячих лiнiй» з проблем сiм'ї, попередження насилля над жiнками, дiтьми та гендерної рiвностi, а також установ, якi надають консультативну та правову допомогу людям, над якими вчинено насильство.
Запрошуємо Вас, нашi юнi смiляни, завiтати до бiблiотеки для перегляду та ознайомлення з матерiалами виставки.
Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi